1. Ana Sayfa
  2. Teknoloji
  3. Rasyotek Salgında Büyük Kazanç Elde Etti

Rasyotek Salgında Büyük Kazanç Elde Etti

Bilişim ve dijital dönüşüm alanında yaptığı önemli yatırım ve projelerle tanınan teknoloji şirketi Rasyotek, Covid-19 salgın sürecinin kara dönüştürdü. 2020 yılının ilk yarısında teknolojiye yaptığı katkılarla büyük kazanç ve büyüme sağlayan şirket yeni projeleri ile gündeme gelmeye devam ediyor.

Rasyotek Salgında Büyük Kazanç Elde Etti

2015 yılından bu yana Teşvik ve Tasarruf Danışmalığı, Teknoloji ve Yazılım Danışmanlığı, Bordroloma, İnsan Kaynakları ve Eğitim gibi birçok alanda hizmet sunan teknoloji firması Rasyotek Covid-19 sürecinde sunduğu yeni dijital hizmetler, yatırımlar ve projeler ile adından söz ettirmeye devam ediyor. 2015 yılında “teknolojik insan“ mottosu ile yola çıkan Rasyotek şirketi Covid-19 sürecinde sağlık sektörüne yönelik yeni proje geliştiriyor.

Rasyotek şirketi 2020 yılının ilk yarısında büyük gelişme kaydetti ve çalışmaları ile kapasitesini genişletmeye devam ediyor. Şirket önümüzdeki süreçte “Süper Portal” ve “ Rasyomed Yoğun Bakım Bilgi Sistemi Yönetimi “ ismini verdiği iki farklı projeye 15 milyon TL’den fazla yatırım yapacak. Tek kanaldan yönetim ve sağlık sektöründe dijitalleşme adımları için yapılacak yatırımların şirketin büyümesine ciddi katkılar sağlayacağı düşünülüyor.

Rasyotek’in Yıl Sonu Büyüme Hedefi %10

Rasyotek şirketi Covid-19 süreci başladığından bu yana yatırımları ve hizmet verdiği alanlar ile ise %6 oranında bir büyüme sergiledi. Çeşitli alanlarda dijitalleşme hizmetleri sunan Rasyotek şirketi 2020 yılının ilk 9 ayında sergilediği %6’lık büyüme oranını yıl sonuna kadar %10’a çıkarmayı planlıyor.

Sağlık, finans, gıda ve eğitim gibi birçok farklı alanda teknoloji ve dijitalleşme hizmetleri sunan Rasyotek, 2020 yılının ikinci yarısında tek merkezden yönetimi sağlamak için “Süper Portal” projesini başlatacak. Covid-19 sürecinde büyük fayda sağlayacağını düşündüğü diğer projesi ise “ Rasyomed Yoğun Bakım Bilgi Yönetim Sistemi” olacak. Şirket bu proje ile sağlık sektöründe dijitalleşmenin çok önemli olduğu bugünlerde sektöre yarar sağlamayı düşünüyor.

Rasyomed Yoğun Bakım Bilgi Yönetim Sistemi 2020’nin En Önemli Dijital Yatırımı Olacak

Şirketin sağlık sektöründe dijitalleşmeye yönelik atacağı bu adımın Türkiye’de bir ilk olacağı açıklandı. Pandemi sürecinde attığı dijital adımlara olumlu dönütler alan şirket sağlık sektörü için yatırım yaptığı yeni dijitalleşme projesi ile de takdir topladı.

Rasyomed Yoğun Bakım Bilgi Yönetim Sistemi projesi hassas bir süreç olan pandemi döneminde sağlık çalışanları ile hastaların temasını minimuma indirmeye, zamandan ve maliyetten tasarruf sağlamaya yardımcı olacak. Bu sistem yoğun bakım servisindeki süreçlerin dijital olarak anlık takip edilebilmesine ve anlık müdahaleye imkan verecek.

Haldun Pak: Yatırımlarımıza “Teknolojik İnsan” Mottosu İle Yön Veriyoruz

Rasyotek Yönetim Kurulu Başkanı Harun Pak, yeni projeleri ve hedefleri ile ilgili açıklamalar yaptı. Yeni projelerinin süreç için ne kadar önemli olduğunu anlatan Pak, yatırımlarına insan ihtiyaçlarına göre karar verdiklerini söyledi. Teknolojik insan mottosu ile hareket ettiklerini söyleyen Pak, insanların hangi alanda dijitalleşmeye ihtiyacı olursa o alana yöneldiklerini, başarılarını buna borçlu olduklarını açıkladı.

Yorum Yap

Yorum Yap