1. Ana Sayfa
  2. Ekonomi
  3. Andrei Jink’in Kripto Para Faaliyetleri

Andrei Jink’in Kripto Para Faaliyetleri

Kripto para piyasaları ile ilgili yaptığı yayınlardan tanınan ünlü youtuber Andrei Jink, geçtiğimiz günlerde kendi yatırımlarını açıkladı. Youtube yayınları ile kripto para yatırımına yeni başlayanları bilgilendiren yayınlar yapan Jink, 100 bin liralık Bitcoin yatırımı yaptığını açıkladı. Daha öncede Bitcoin ile ilgili çalışmalar yapan youtuberın diğer yatırımları ise merak edildi.

Andrei Jink'in Kripto Para Faaliyetleri

Ünlü youtuber Anderi Jink, sosyal platformda 974 binin üzerinde takipçiye sahip. Geniş bir takipçi kitlesi olan Jink, Youtube üzerinden yaptığı yayınlarla kripto para piyasaları hakkında genel bilgilendirme nitelikli ya da yeni başlayanlar için açıklamalı videolar sunuyor. Kripto para faaliyetleri ile yakından ilgilenen youtuber geçtiğimiz günlerde kendi yaptığı yatırımları da takipçileri ile paylaştı.

Anderi Jink çektiği son videosunda izleyenlerine Bitcoin ve Ethereum coinleri üzerinden yatırım yaptığını açıkladı. Bitcoin piyasasında yatırımları olduğu bilinen Anderi Jink, yeni Bitcoin aldığını da açıkladı. Jink toplam yatırım miktarını, ne kadarının Bitcoin ve ne kadarının Ethereum olduğu gibi ayrıntıları da kanalında anlattı.

Ünlü Youtuberdan, 100 Bin Dolar Bitcoin

Ünlü youtuber Anderi Jink’in geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği son yayınında tüm yatırımları ortaya çıktı. Jink 100 bin dolarlık Bitcoin aldığını açıkladı. Uzun zamandır kanalında analistlerin de fikirlerini paylaşan Jink, önerileri dinlemiş ve yüklü bir Bitcoin yatırımı yapmış.

Ünlü youtuber Bitcoin’le beraber Ethereum’da da yatırımları olduğunu açıkladı. Bitcoin’e yeni yaptığı 100 bin dolarlıklık yatırım ile kripto para piyasasında toplam 200 bin dolarlık yatırımı oldu. Gemini borsası üzerinden yaptığı  bu yatırımların 133 bin doları Bitcoin’e ve 57 bin doları ise Ethereum’a ait. Anderi Jink, daha fazla yatırım yapmak istediğini de söyledi. Kripto para yatırımı için beklettiği 10 bin doları daha olduğunu söyleyen Jink’in bu miktarı da kısa zamanda piyasada dolaşıma sokması bekleniyor.

Bitcoin Oyun Kartlarının Yaratıcısı

Anderi Jink, Youtube kanalında yayın yapmaya başlamadan önce Bitcoib oyun kartları ile ilgili çalışma da yapmış. Patrick Kun ile birlikte Bitcoin temalı oyun kartları yapan Jink, bu alanda ciddi bir başarı da elde etmiş. Bitcoin oyun kartları ile blockchain teknolojisini bir araya getiren bu projede beklenilen hedefe 12 saat içinde ulaşılmış. 12 saatte 20 bin dolarlık hedefe ulaşmayı başaran kartlar, eğlenceli bulmacalar ile hizmete sunulmuş. Blockchain teknolojisine dair mesajlar da taşıyan bu Bitcoin oyun kartlarının kullanıcıların beğenisini de kazandığı biliniyor.

Anderi Jink Neden Kripto Para Analisti Mi?

Youtube üzerinden kripto para piyasası ile ilgili sürekli güncel yayınlar yapan Andrei Jink’in analist olup olmadığı merak ediliyor. Andrei Jink yaptığı yayınlarda piyasaya dair önerilerden çok, açıklamalar ve bilgilendirmeler sunuyor. Yatırımcılara yönlendirme yapmayan Jink, yayınlarının yatırım tavsiyesi olarak ele alınmaması gerektiği noktasında da izleyicilerini sürekli uyarıyor.

Yorum Yap

Yorum Yap