1. Ana Sayfa
  2. Dünya
  3. Çağrı Merkezi Birinciliği AssisTT’te Kaldı

Çağrı Merkezi Birinciliği AssisTT’te Kaldı

Her geçen gün artan ve iyileşen iletişim teknoloji hamleleri arasında Türk Telekom farkını ortaya koydu. Geçen seneden bu yana taşıdığı dünya birinciliğine bu yıl iki yenisini ekleyen Türk Telekom’un müşteri deneyimi şirketi AssisTT, en iyi çağrı merkezi kategorisinde üçüncü kez birincilik ödülü almaya hak kazandı. Önceki senelerde gösterdiği başarıyı sürdüren Türk Telekom şirketi için AssisTT Genel Müdürü Haktan Saran değerlendirmelerde bulundu.

Çağrı Merkezi Dünya Birinciliği AssisTT'te Kaldı

2020 yılında Contact Center World tarafından 15. Kez tekrarlanan çağrı merkezi sektörünün önemli yapı taşı haline gelen ve en prestijli organizasyon olarak gerçekleştirilen “ The 2020 Top Ranking Performers Awards”tan Türk Telekom müşteri deneyimi şirketi AssisTT, en iyi çağrı merkezi (Best Contact Center) ve en iyi müşteri hizmetleri (Best in Customer Service) kategorilerinde dünya birinciliğine layık görüldü. Aldığı ödüller ile önceki senelerde çağrı merkezi sektöründe göstermiş olduğu başarıyı sürdürmeyi başaran Türk Telekom, en iyi çağrı merkezi kategorisinde üçüncü kez dünya birinciliği elde etti.

Haktan Saran Değerlendirmelerde Bulundu

Türk Telekom tarafından yapılan açıklama sonrası AssisTT Genel Müdürü Haktan Saran değerlendirmelerde bulundu. 70 farklı ülkeden 2 bin başvurunun değerlendirildiği uluslararası bir yarışmada başarılarının tescillenmesinin büyük bir mutluluk yaşattığını söyleyen Saran, hedeflerine yönelik çalıştıklarını ifade etti. En iyi çağrı merkezi ve en iyi müşteri hizmetleri kategorilerinde ödüle layık görüldüklerini hatırlatan Saran, teknolojik gelişmeler ve inovasyon yetkinlikleri ile sektöre yön vermeye devam edeceklerini belirtti.

Müşterilerine kaliteli hizmet sunabilmek için sorumluluk ve müşteri deneyimleri ile çalıştıklarını, özellikle pandemi döneminde değişen müşteri ihtiyaçları ve dönüşen alışkanlıklara yönelik hızlı ve çözüm odaklı hizmetler sunduklarını söyleyen Saran, sağlanan başarıda büyük emekleri olduğunu belirttiği ekip arkadaşlarına da teşekkürlerini sundu.

Contact Center World Sektörün En İyilerini Belirliyor

Contact Center World tarafından geçtiğimiz kasım ayında düzenlenen“ The 2020 Top Ranking Performers Awards EMEA bölge finallerinde “ en iyi çağrı merkezi” ve en iyi müşteri hizmetleri kategorilerinde 2 ayrı birincilik ödülünün sahibi olduğu, Türk Telekom tarafından yapılan açıklamalar arasında yer aldı. Bu yılda aldığı dünya birincilikleri ile zirvedeki yerini koruyan Türk Telekom şirketi AssisTT Genel Müdürü Haktan Saran, şirketin yaptığı yatırımlar ile sektöre katkı sağlamaya devam edeceğini belirtti. Alınan birincilik sonrası her yıl düzenlediği organizasyonlar ile Contact Center World’in sektörün en iyilerini bir araya getirdiğini vurguladı.