1. Ana Sayfa
  2. Manşet haberler
  3. Emeklilere Özel Kredi Veren Bankalar 2021

Emeklilere Özel Kredi Veren Bankalar 2021

Emeklilere çeşitli şartlar altında kredi veren yerler bulunmaktadır. 2021 emeklilere özeli kredi veren bankalar hangileridir? Emekli kredisi özellikleri ve faiz oranları nasıldır? Merak edilen bilgileri yazımızdan inceleyebilirsiniz.

Emeklilere Özel Kredi Veren Bankalar 2021

2021’de emeklilere özel kredi alınabilecek bankalar emekli olan vatandaşlara uygun koşullar altında finansman olanağı sunar. Emekli maaşlarını aldıkları bankalar, emeklilerin yararlanabileceği birtakım avantajlı kampanyalar oluşturmuştur. Emeklilere özel kredi veren bankalar şu şekilde sıralanabilir:

  • Ziraat Bankası
  • Halk Bankası
  • PTT Bank
  • Denizbank

Ziraat Bankası’ndan Emeklilere Özel Kredi Kampanyası

Ziraat Bankası emeklilere özel kredi fırsatı ile maaşlarını banka üzerinden çeken müşterilerine kredi imkanı tanır. Ziraat Bankası Emeklinin Artısı Kredi Paketi, tüketici ve konut kredisi olmak üzere farklı avantajları bir arada sunar. Tüketici kredisi ile emekliler 20 bin TL’ye kadar olan ihtiyaçlarını 36 ay vade seçenekleri ve %1,75 faiz oranı ile karşılayabilir. Konut kredisinden yararlanmak isteyenler ise 120 ay vadeli seçeneklerle ikinci el veya sıfır konut avantajından faydalanma imkanına sahiptir. Belirtilen kampanyalar, yalnızca maaşını Ziraat Bankası üzerinden çeken emeklilere özel olarak oluşturulmuştur.

Halk Bankası ile Mutlu Emekli Kredisi

Halk Bankası emeklilere özel kredi Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi kapsamında faydalanılabilen bir finansmandır. Maaşlarını Halk Bank üzerinden alan veya oraya aktaracak olan emekliler, ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanma hakkına sahiptir. En yakın şubelerden kredi başvurusu yapılabileceği gibi SMS yolu ile de başvurmak mümkündür. 100 bin TL’ye varan ihtiyaçlar için 36 ay vadeli seçenekler sunan Halk Bankası, bütçelere uygun farklı ödeme programları belirlemiştir. %1,71’den başlayan uygun faiz oranları ile emeklilere özel kredi için geri ödeme programları şu şekildedir:

  • Aylık Eşit Taksitli Ödeme
  • Artan Taksitli Ödeme
  • Azalan Taksitli Ödeme
  • Üç Ayda Bir Eşit Taksitli Ödeme
  • Serbest Ödeme

PTT ile Emeklilere Özel İhtiyaç Kredisi

PTT emeklilere özel kredi sayesinde 80 bin TL’ye kadar kredi kullanma imkanı bulunur. Kendi müşterilerine avantajlı fırsatlar sunan PTT Bank emekli kredilerinden yararlanabilmek için borç ödeme güçlüğü yaşanmaması önem taşır. Başvuru gerçekleştirecek olan kişilerin emekli aylıklarının PTT üzerinden alınıyor olması önemlidir. PTT tarafından belirlenen güncel faiz oranları, kredi kullanım sürecinde dikkate alınmaktadır. Kredi geri ödeme programlarının düzenlenmesi ise emekli aylıklarına göre yapılmaktadır. Gerekli şartları sağlayan emekliler, 60 aya kadar belirlenen vade süreleri ile kredi kullanabilecektir.

Denizbank’tan Emeklilere Özel Kredi Fırsatı

Denizbank emeklilere özel kredi fırsatı ihtiyaç kredisi adı altında emeklilere sunulur. Emekli maaşını Denizbank üzerinden alanlar veya yeni transfer edecekler, kredi imkanından yararlanabilecektir. Emekliler, banka borçlarını ve emekli aylıklarını Denizbank’a aktararak uygun geri ödeme planlarından faydalanabilir. 12,24 ve 36 ay vade seçenekleri ile sunulan emeklilere özel kredi, 10 bin TL civarında kredi çekme olanağı tanır. Aylık faiz ise güncel olarak %1,95 oranında belirlenmiştir. Denizbank, emeklilere onların ihtiyaçları özelinde finansman imkanı sunar ve avantajlı geri ödeme planları ile krediden yararlanmalarını sağlar.

Yorum Yap

Yorum Yap