1. Ana Sayfa
  2. Ekonomi
  3. Ethereum 2.0 Güncellemesine Balina Desteği

Ethereum 2.0 Güncellemesine Balina Desteği

Etherum 2.0 kontratında yüzde 50 üzerine çıkılarak güvenli bölgeye bir adım daha atıldı! Devam eden yükselişin ardından paylaşılan veri ile birlikte piyasaların ETH 2.0 güncellemesine güvendiği izlenimi ortaya çıkarken, balinaların kripto paraya güveniyor olması yükseliş hedeflerinin gözden geçirilmesine yol açtı. ETH 2.0 kontratında yüzde 56 rakamı görüldü ve kalan boşluk yüzde 44’e geriledi.

Ethereum 2.0 Güncellemesine Balina Desteği

Piyasa değeri bakımından sektörün en büyük ikinci coin’i olan Ethereum (ETH) devam eden 1 haftalık yükselişi ile 600 dolar seviyesini zorladı! 400 dolardan başlayan yükselişte kazanç yüzde 50’ye ulaşırken, Etherum 2.0 güncellemesi için de hızlı büyüme sürecine girildi.

Ethereum 2.0 Kontratında Yüzde 56 Rakamına Ulaşıldı!

Ethereum 2.0 para yatırma kontratında 294 bin 80 ETH yer aldı ve geriye sadece 7 bin 194 ağ onaylayıcısı tarafından 32 ETH yatırılması kaldı. Yapılacak bu küçük para yatırma işlemi ile birlikte ETH 2.0 aktif hale gelerek heyecanla beklenen güncelleme hayata geçmiş olacak. Öte yandan Ethereum 2.0 staking oranında yüzde 50 geçildi. Ethereum 2.0 kontratına yüzde 56 katılım sağlanarak boşluk yüzde 44’e geriledi.

Üç Balina Ethereum’a ve Piyasaya Güveniyor

Geri sayımı başlanan ETH 2.0 ağ güncellemesi heyecanı devam ederken, üç balina tarafından ETH yatırma işlemi piyasalara olan güven olarak yorumlandı. İlk olarak Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin tarafından sürecin başında 3 bin 200 ETH (2 milyon dolar) yatırılmıştı. Buterin ardından Bison Trails şirketinin kurucusu Viktor Bunin ise ETH’ların büyük bir bölümünün üç balinadan geldiğini aktararak önemli bir veriyi kamuoyu ile paylaştı. Verinin önemi gösteriyor ki Ethereum .0 Launcpad için geri sayım devam ederken, üç balina ETH ve piyasaya güvenmeye devam ediyor!

Ethereum 2.0 1 Aralık 2020 Tarihinden Ertelenebilir!

Ethereum’da şu anda en büyük tehlike balinaları ilgilendiriyor! Ethereum fiyatında sert bir gerileme olması balinaların kilitli fonlarına erişim sağlayamayacağı anlamına geliyor. Çünkü kilitli olan fonlara acil bir durumda erişilmek istense, yaşanacak yüzde 50 kayıp aciliyetin önüne geçecek! Her ne kadar balinalar sahip çıksa da mevcut gelişmelerde Ethereum 2.0 lansmanı için açıklanan 1 Aralık tarihinin ertelenebileceği belirtiliyor. Her şeyin ise ETH 2.0 ile yeniden başlayacağı ifade edilirken, Ethereum Foundation tarafından yapılan açıklamada 1 Aralık tarihinden en son 7 gün öncesine kadar gereken fonların (524 bin 288 ETH) yatırılması gerektiği ertelemeye kesin gözüyle bakılmasına yol açıyor.

Ethereum Fiyatı Haziran 2018’den Bu Yana İlk Kez 600 Doları Gördü!

Devam eden Ethereum boğası fiyatları yukarı sürmeye devam ediyor. Gün içinde Ethereum için Haziran 2018 döneminden bu yana en yüksek seviye görüldü ve fiyatlar 600 dolar düzeyine çıktı. Haberin yazıldığı saatlerde son 24 saatteki artışını yüzde 12’ye yükselten ETH fiyatı 592,20 dolardan işlem görüyor.

Yorum Yap

Yorum Yap