1. Ana Sayfa
  2. Teknoloji
  3. Google’dan Para Kazandıran Uygulama: Task Mate

Google’dan Para Kazandıran Uygulama: Task Mate

Arama motoru Google yeni uygulamasını duyurdu. Kullanıcılarına gerçek para kazanma fırsatı sunacak olan uygulamanın ismi ise Task Mate. Google yeni uygulaması Task Mate’i kullanan kişilerin çeşitli görevleri tamamlayarak gerçek para kazanabileceklerini açıkladı. Şimdilik deneme aşamasından olan uygulama büyük ilgi gördü.

Google'dan Para Kazandıran Uygulama: Task Mate

Dünyanın en çok kullanılan arama motorlarından biri olan Google kullanıcılarına çeşitli fırsatlar ve kolaylıklar sunmaya devam ediyor. Birçok uygulamasının ücretsiz kullanımını mümkün kılan Google şimdi de kullanıcılarına para kazanma fırsatı sunuyor. Google yeni uygulaması Task Mate ile kullanıcılarına gündelik hayatta kullanabilecekleri gerçek para kazanma fırsatı sunuyor.

Google kullanıcılarına birçok platformda kullanabilecekleri paralar kazandırıyordu. Daha önce de Ödüllü Anketler mobil uygulaması ile kullanıcılarına Google Play bakiyesi kazandıran arama motorunun yeni uygulaması ilgi çekti. Task Mate uygulamasının deneme aşamasında olduğunu açıklayan Google, bu uygulama ile daha geniş kullanım alanına sahip gerçek paralar kazanma imkanı sunuyor. Arama motorunun tüm dünyada kullanımına ne zaman başlanacağı ise merak konusu oldu.

Yeni Uygulama İle Gerçek Para Kazanılacak

Dünyanın en popüler arama motoru Google, Task Mate uygulaması ile kullanıcılarına para kazandıracak. Birçok farklı uygulama ile kullanıcılarına fırsatlar sunan Google şimdi de gerçek para kazanma şansı veriyor.

Google’ın yeni uygulaması Task Mate ile kullanıcılar çeşitli görevleri tamamlayarak, işte çalışıyormuş gibi para kazanabilecekler. Kullanıcıların uygulama üzerinden kazandıkları paralar banka hesaplarına yatacak. Kullanıcılar ödemeyi nakit şeklinde hesaplarına alabilecekleri gibi dijital cüzdanlarına da alabilecekler. Gündelik hayatta kullanılabilecek gerçek para kazanma imkanı sunan yeni uygulama Task Mate de kullanıcıların bazı görevleri tamamlaması gerekiyor.

Task Mate Beta Aşamasında

Google yakın zamanda başlatacağını duyurduğu Task Mate uygulamasının şuanda deneme aşamasından olduğunu açıkladı. Kullanıcıların büyük ilgi gösterdiği Task Mate şuanda sınırlı bir kitle tarafından test ediliyor.

Beta aşamasında olduğu duyurulan Task Mate uygulamasının denemesi Hindistan’da yapılıyor. Hindistan’da sınırlı bir kullanıcı tarafından test edilen uygulamanın başarısı ölçülecek. Task Mate’in başarılı olması durumunda tüm dünyada kullanımına başlanacağı duyuruldu.

Google’ın Yeni Uygulaması Nasıl İşleyecek?

Google’ın yeni uygulaması Task Mate hakkında insanlar birçok soru sormaya başladı bile. Gerçek para kazanma seçeneği sunan uygulamanın nasıl işlediği, hangi görev kategorilerinin olduğu ve kaç para kazandıracağı merak ediliyor. Google Task Mate uygulamasını duyurduğu açıklamasında tüm bu sorulara da yanıt verdi.

Google Task Mate uygulamasında tamamlanacak görevler iki kategoride olacak. Birinci kategorideki görev kullanıcıların bilgisayar başından halledebileceği çeviri tarzında işler olacak. Kelime öbeğini kaydetme ya da İngilizce bir kelimeyi yerel dile çevirme gibi işlerin yer alacağı birinci kategori işleri kullanıcılar oturdukları yerden halledebilecek. İkici kategorideki işler ise bir mağazanın ya da restoranın fotoğrafını çekmek gibi saha işleri olacak. Saha işlerinin daha fazla efor istemesinden dolayı kullanıcılara daha fazla para kazandıracağı düşünülüyor.

Task Mate uygulamasının en avantajlı özelliklerinden birisi ise görev ücretinin önceden görüntülenebilecek olması. Kullanıcılar görev ücretini beğenmezlerse görevi reddetme şansına sahip olabilecekler.

Yorum Yap

Yorum Yap