1. Ana Sayfa
  2. Aktüel
  3. Japon model 15 yıldır saçını kestirmiyor

Japon model 15 yıldır saçını kestirmiyor

Japonya’da model ve dansçı olan Raine Camby saçlarını 15 yıl boyunca hiç kestirmeyip yere değecek şekilde uzatarak dünya çapında bir rekora imza attı.

Japon model 15 yıldır saçını kestirmiyor

Japonya’da bir genç kız saçlarını 15 yıl boyunca hiç kestirmeyerek ünlü Disney karakterinin ardından dünya çapında bir rekora imza attı.

Japon modele göre uzun saçlar özgürlüğün işareti

35 yaşındaki Raine Camby isimli Japon model “ küçükken hem otoriter bir ebeveynle büyüdüğü hem de kız futbol takımında oynadığı için saçını uzatma hayalini gerçekleştiremediğini “ söyledi.

Japonlar için sıra dışı olan bu olayda ” Şimdi saçlarımı dilediğim gibi özgürce uzatıyorum ve şu anda yere değiyor” diyen genç model kendi tarzını yaratmak istediğini söylüyor.

Uzun saçları yüzünden elbiselerini değiştiremiyor

Yere kadar değen saçlarını güzle bulan Japon modelin şimdilik saçını kesmeye hiç niyeti yok. Elbise giyerken veya hayatın herhangi bir anında hareketlerini kısıtlasa da uzun saçlarını kesmeyeceğini söyleyen model bu saçlarım yüzünden bazen elbise değiştirmeye zorlandığını da itiraf ediyor

Yere değen uzun saçları dans hareketlerinde kullanacak

Aynı zamanda dansçı olan  Raine Camby, uzun saçının kendisini ifade eden bir silah gibi durduğunu ve bunu dans hareketlerine dahil etmenin birkaç yolunu bulduğunu ifade ediyor.

Japon model, alışılmadık görünümünden dolayı sosyal medyada nefret dolu yorumlarla karşılaştığını söylese de, her insanın kendi fikrini açıklama hakkı olduğunu kabul ediyor

Yorum Yap

Yorum Yap