1. Ana Sayfa
  2. Aktüel
  3. Kenan Işık’tan İyi Haberler Geliyor

Kenan Işık’tan İyi Haberler Geliyor

Türk televizyonunun en önemli isimlerinden Kenan Işık uzun zaman sonra olumlu bir haber ile gündeme geldi. 6 yıldır yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren ünlü sunucunun algılarının normale döndüğü öğrenildi. Henüz tepki veremeyen Kenan Işık’ın etrafında gelişen olayları takip edebildiği açıklandı.

Kenan Işık'tan İyi Haberler Geliyor

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının efsane sunucusu Kenan Işık’ın sağlık durumu ile ilgili uzun zaman sonra olumlu haberler gelmeye başladı. 6 yıldır yoğun bakımda hayat mücadelesi veren Kenan Işık’ın sağlık durumunda pozitif gelişmeler yaşandığı açıklandı. Uzun süredir komada olan ünlü sunucunun yavaş yavaş iyileşmeye başladığı öğrenildi.

Türk televizyon ve sinema oyuncusu, sunucu, spiker Kenan Işık tam 6 yıldır yoğun bakımda tedavi görüyor.  Kenan Işık’ın uzun süredir devam ettiği yaşam mücadelesinde olumlu gelişmelerin yaşandığı haberini eşi Beril Işık verdi. Kenan Işık’ın durumu ile ilgili gelişmeleri köşe yazarı Yüksel Altuğ paylaştı. Yüksel Altuğ köşe yazısında Kenan Işık’ın eşi Beril hanımın ağzından ünlü sunucunun durumundaki değişiklikleri aktardı.

Kenan Işık’ın Durumunda Olumlu Gelişmeler Yaşanıyor

Kim Milyoner Olmak İster programının vazgeçilmez sunucusu Kenan Işık’ın sağlık durumu ile ilgili yıllardır beklenen gelişme yaşandı. Kenan Işık’ın eşi Beril hanımın açıklamalarında göre Kenan Işık artık söylenenleri duyabiliyor. Henüz konuşamayan ünlü sunucunun etrafında yaşananları takip edebildiği ve gözleri ile iletişim kurabildiği açıklandı. Kenan Işık’ın tüm gün tekerlekli sandalyesinde oturabildiği, vücudunu tek başına dik tutabildiği gibi gelişmelerin aktarılması ünlü sunucunun hayranlarını sevindirdi.

Kenan Işık’ın durumu ile ilgili gelişen olumlu adımları paylaşan eşi Beril hanım, ünlü sunucunun gördüğü tedavilerden de bahsetmiş. Kenan Işık algıları eskisi gibi açıldıktan sonra yoğun olarak fizyoterapi ve ergoterapi görmeye başlamış.

Kenan Işık Neden Hastaneye Kaldırılmıştı?

Kenan Işık 2014 yılında gittiği bir otelde düşmesi sonucunda hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü sunucu 2014 yılında hastaneye kaldırılıp ameliyat edildiğinden beri tedavi görmeye devam ediyor.

Kenan Işık 2014 yılında ilk hastaneye kaldırıldığında bilincinin kapalı olduğu açıklanmış ve tüm Türkiye’de haber üzüntü ile karşılanmıştı. Bunun ardından 4 saat süren bir ameliyat geçirmiş ve hayati tehlikesinin devam ettiği paylaşılmıştı. Sanatçı hayatı tehlikeyi atlatmış ancak ameliyattan sonra komadan çıkamamıştı. Sunucunun 6 yıldır devam eden yaşam mücadelesinden ilk kez bugün olumlu bir haber geldi.

Kenan Işık Kimdir?

1947 yılında Malatya’da doğan Kenan Işık, Türk sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu, sunucu ve eski gazetecidir. Ortaokul yıllarında Malatya Halkevi’nde tiyatro yapmaya başlayan sanatçı 1972 yılında Devlet Tiyatrosu sanatçısı olmuştur.

Tiyatroda genel sanat yönetmenliği de yapan Kenan Işık birçok gazetede köşe yazısı yazmıştır. Sunucu Gülben Ergen ve Haldun Dormen ile rol aldığı Dadı dizisi ile geniş bir hayran kitlesi kazanmıştır. 2005 yılında Star TV’de haber sunuculuğu da yapan Kenan Işık, Kim Milyoner Olmak İster programının da en uzun sunucusu olmuştur.

Yorum Yap

Yorum Yap