1. Ana Sayfa
  2. Teknoloji
  3. Pokecoin Nasıl Alınır?

Pokecoin Nasıl Alınır?

Sanal dünya para birimi Pekecoin ünlü oyun PokemonGo’da kullanılmaktadır. Pokecoin nasıl ve nereden alınır? Pokecoin özellikleri nelerdir? İşte detaylar…

Pokecoin Nasıl Alınır?

Pokecoins adlı diyalog oyundaki parayı temsil ediyor. Bu, sanal dünya para birimi şeklinde bir olaydır. Öncelikle bu coins paraların amacı ve neler yapabileceklerini anlatalım. Pokemon Go oyununda mağazadan alışveriş yapmak için Pokemon coinleri kullanılıyor. Mağazadan oyundaki oyuncuların ihtiyaç duyduğu özel değerli eşyalar ve eşyalar satın alın. Bu öğelerin bazıları ek gereksinimlerdir ve bazıları zorunludur. Örneğin, p-topları Pokémon’u yakalamak için önemlidir. Her Pokemon karakteri bir top tarafından yakalanır. Elbette bunlar çocuklar için etkilidir. Büyük Pokemon’un bir isteka topuna ihtiyacı olacak. Oyunun başında bazı p topları sağlanacaktır. 2 isteka topu alacak. Pokémon’u ararken, dürtünün durduğunu göreceksiniz. Mağazadan satın alınabilecek değerli eşyaları bulabilirsiniz. Tek başına yeterince şey bulup bulamayacağınız bir muamma. Gün içinde çok fazla boş zamanınız varsa ve tüm gün Pokemon’u aramak istiyorsanız, Pokemon toplarını stoklamanız gerekir. Top bitmek üzereyken oyunu yarıda kesmek istemediğinizde Pokecoin ile tekrar top alıp, kullanabilirsiniz. Gerçek parayla alabileceğiniz coin’ler ile mağazadan poke ball, master ball, yumurta gibi eşyalar satın alabilirsiniz. Peki Pokecoin parası nasıl elde edilir? Yazımızda Pokecoinler ilgili bütün detayları bulabilirsiniz.

Pokecoin Nedir?

Pokecoin’nin ne olduğu oyuncular tarafından bilinse de, diğer insanlar tarafından pek bilinmemektedir. “Pokemon Go” da PokeCoins, oyun içi öğeleri satın almak için kullanılan gelişmiş oyun içi para birimidir. PokeCoins ile öğeleri satın alabilir ve oyunda kalıcı olarak yükseltebilirsiniz. PokéCoin satın almanın iki yolu vardır. PokeCoin’ler gerçek parayla satın alınabilir veya oyunlarda kazanılabilir. Son güncellemelerle birlikte kullanıcılar daha kolay Pokecoin kazanabilmektedir.

Bedava Pokecoin Nasıl Kazanılır?

Elbette kullanıcıların Pokecoin’i oyun içinden elde etmesi de mümkündür. Kazanacağınız miktar az olsa da, oyun içinden bedavaya Pokecoin kazanabilirsiniz. Pokemon Go oyununda belli yerlerde savaşabilirsiniz. Bu yerlere yürüyerek ulaşabilirsiniz. GYM adlı savaş alanında, Pokemon’unuzu rakiplerinize karşı savaştırmalı ve kazanmalısınız. Bu nedenle Pokemon karakterinizin dayanıklı olmaması gerekir. Sadece bir Pokemon olduğu için, birçok Pokemon ile arkada savaşmanız gerekebilir. Bu nedenle, aynı anda 3 Pokemon’u yenmek için yeterince güçlü bir karakter yapılandırmanız gerekebilir. Savaşları kazanarak Pokecoin kazanabilirsiniz.

PokeCoin Nasıl Satın Alınır?

Bir çok Pokemon Go oyuncusu nasıl Pokecoin’e sahip olacağını bilmemektedir. Oynayıcılar ihtiyaçları halinde, Pokecoin’leri oyunun marketinde alma fırsatına sahiptirler. Elbette alacakları bu Pokecoin’ler için belirli bir miktar ödeme yapmaları gerekmektedir.

Pokemon Go Nasıl Oynanır?

Pokemon oyunlarının nasıl oynanacağı, hemen kavranabilien basit ve kolay oynanan mobil oyunlar değildir. Küresel olarak oynanabilen gelişmiş bir telefon oyunu türüdür. Bu bakımdan sizi koltuğunuzdan kaldıran bir egzersiz yapmanızı sağlayacaktır. Yürüyeceğiniz mesafeler metre yerine kilometre olarak bile ifade edilebilir. Pokecoin kazandığınızda, Pokecoin kazanma hırsına sahip olacaksınız ve hatta aklınızdan ayrılamayacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu bağımlılık yaratan oyun, dünyanın her yerinden birçok insan tarafından oynanmaktadır. Türkiye’de de bir çok bağımlısı bulunmaktadır.

Yorum Yap

Yorum Yap