1. Ana Sayfa
  2. Teknoloji
  3. WhatsApp’a Özel Duvar Kağıdı Özelliği

WhatsApp’a Özel Duvar Kağıdı Özelliği

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp’a yeni özellik geliyor. WhatsApp’a gelecek yeni güncelleme ile beraber sohbete özel duvar kağıdı seçmek mümkün olacak. Kullanıcıların sohbetleri karıştırmamasında etkili olacağı özelliğin ne zaman kullanılmaya başlanacağı ve nasıl ayarlarının yapılacağı şimdiden merak konusu olmaya başladı.

WhatsApp'a Özel Duvar Kağıdı Özelliği

Facebook bünyesinde bulunan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni özelliği ile yine kullanıcılarda merak uyandırdı. Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulamasına özel duvar kağıdı seçme özelliği geliyor. Her sohbete farklı duvar kağıdı koymayı mümkün hale getirecek yeni özelliğin ayrıntıları ise merak edildi.

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp her geçe  gün yeni özellikleri ile gündeme gelmeye devam ediyor. Sürekli güncellemeleri ile kendini yenileyen ve geliştirine WhatsApp uygulamasının yeni özelliği de merak edildi. Geçtiğimiz aylarda para gönderme özelliğini getirileceği açıklanan WhatsApp’a şimdi de özel duvar kağıdı özelliği geleceği açıklandı. WhatsApp’ın geçen ay açıklanan para transfer işlemi özelliği Hindistan’da test maaçlı uygulamaya konulmuştu. Hindistan’da başarılı olması durumunda dünya geneline getirilecekti. Ancak popüler mesajlaşma uygulamasının yeni özelliği sohbete özel duvar kağıdı için deneme yapılamayacak. Yeni güncelleme ile gelmesi beklenen özellik kullanmak isteyen kişiler için hazır olacak.

Yanlış Mesaj Göndermeyi Engellemek Hedefleniyor

Dünyanın en çok kullanılan uygulamalarından biri olan WhatsApp her geçen gün yeni özellikleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Sevilen uygulamaya bu seferde sohbete özel duvar kağıdı seçme özelliği getirilecek. WhatsApp’ın bu yeni özelliği ile yanlış mesaj göndermenin engellenmesi hedefleniyor.

Kullanıcıların WhatsApp üzerinde en çok yaşadığı problem mesajı yanlış alıcıya iletmek olamaya devam ediyor. Birçok farklı sohbette olan kişiler birçok zaman mesajlarını yanlış alıcılara iletebiliyorlar. Bu duruma engel olmak isteyen WhatsApp ise sohbete özel duvar kağıdı seçme özelliği getirdi. Bu özellik sayesinde kullanıcılar açık, koyu, parlak gibi birçok farklı duvar kağıdından istediklerini sohbete göre seçebilecekler. Sohbetlerin duvar kağıdına galerideki fotoğraflardan birini koymak da mümkün olacak.

Sohbete Özel Duvar Kağıdı Nasıl Ayarlanacak?

WhatsApp’ın yeni sohbete özel duvar kağıdı özelliğini duyan kullanıcılar şimdiden özelliğin nasıl aktif hale getirileceğini araştırmaya başladı. Özellik güncelleme ile geldikten sonra ayarlamak ise son derece kolay olacak.

Sohbetinin duvar kağıdını değiştirmek isteyen kişilerin öncelikle duvar kağıdını değiştirecekleri sohbeti seçmeleri gerekiyor. Seçilen sohbetin sağ üst köşesindeki 3 nokta sembolünün seçilmesi ve açılan menüden duvar kağıdı başlığının tıklanması gerekiyor. Açılan duvar kağıtlarının tamamını değiştir seçeneğine tıklayarak görmek mümkün oluyor. Seçeneklerde verilen duvar kağıtlarından birinin ya da fotoğraflarında birinin seçilmesi ile “duvar kağıdını ayarla” butonunun seçilmesi gerekiyor. Bu sohbet için kutucuğu işaretlendikten sonra işlem tamamlanmış oluyor.

Özellik Ne Zaman Kullanılmaya Başlanacak?

WhatsApp’ın sohbete özel duvar kağıdı özelliğinin ise yeni yapılacak güncelleme ile beraber kullanılmaya başlanması bekleniyor.

Yorum Yap

Yorum Yap