1. Ana Sayfa
  2. Aktüel
  3. Automation Fair Pandemiye Online Tasarlandı

Automation Fair Pandemiye Online Tasarlandı

Rockwell Automation ve PartnerNetwork ortaklığı ile her sene düzenlenen dijital fuarı bu sene online olarak düzenlendi. 33 binden fazla kişinin katıldığı online fuarda konuşmalar yapıldı ve sanal turlar düzenlendi. Rockwell Automation firmasının üst düzey yöneticileri ile doğrudan iletişim kurma fırsatının da yakalandığı fuarda dijital dönüşümün son yenilikleri ve endüstriyel otomasyon ürünler tanıtıldı.

Automation Fair Pandemiye Online Tasarlandı

Dünyanın dijital dönüşüm lideri Rockwell Automation ve çözüm ortağı PartnerNetwork’un her sene beraber düzenlediği fuarın bu sene 29.’su düzenledi. Covid-19 salgınından kaynaklı olaral online tasarlanan fuara 33 milyondan fazla kişi katılım gösterdi. Katılımın ücretsiz olarak gerçekleştiği fuarda katılımcılar sanal turlarla endüstriye otomasyonun son yeniliklerini görme ve dünyaca ünlü liderleri dinleme şansını elde ettiler. 5 gün süren fuara birçok mucit ve tasarımcı katıldı.

Online yapılan fuarın çok fazla katılımcı alabilmesi ve her yıl yapıldığı biçiminden farklı olması fuara niteliğinden hiçbir şey kaybettirmedi. Dijital dönüşümün en son yenilikleri ve otomasyon teknolojilerini sanal olarak gözlemleyebilen katılımcılar Rockwell Automation şirketinin liderlerini ve üst düzey görevlilerini dinleme fırsatını yakaladılar.

Tina Dear Fuar İle İlgili Açıklama Yaptı

Roockwell Automation Küresel Pazarlama Başkan Yardımcısı Tina Dear fuarla ilgili açıklama da yaptı. Katılımcı sayısını açıklayan Dear fuarın yapılmasının ne kadar değerli olduğundan bahsetti. Tina Dear konuşmasında binlerce mucit ve tasarımcının fuara katılmasının çok değerli olduğunu, endüstriyel otomasyon alanının hayati bir öneme sahip olduğunu söyledi ve fuarda yer alan etkinlikleri anlattı. 90’dan fazla standın yer aldığını söylediği fuarda 175 tane uygulamalı eğtim yapıldığını açıklayan Tina Dear fuarı yapmaktan son derece mutlu olduklarını açıkladı.

Dijital Dönüşüm Alanındaki Yeni Hizmetler Tanıtıldı

Automation Fair’de endüstriyel otomasyon ve dijital dönüşüm alanında yapılan en son yenilikler, ürün ve hizmetler katılımcılar ile paylaşıldı. Fuara katılan kişiler bu inavasyonları ücretsiz bir şekilde deneyimle fırsatı yakaladılar. Rockwell Automation Experience sanal turlarının yapıldığı ve Perspectives sunumunun açıldığı fuar 5 gün boyunca son derece verimli biçimde devam etti.

Perspectives Tüm Katılımcılara Açıldı

5 gün boyunca devam eden Automation Fair’in en önemli kısımlarından biri de Perpectives oldu. Önceki yıllarda sadece basın mensuplarının katılabildiği Persprctives kısmı bu yıl tüm katılımcılara açıldı. Perspectives kısmı Rockwell Auotomation CEO’su Blake Moret’ın konuşması ile açıldı. Blake Moret “ İmagine YOUR Next” isimli konuşmasında 2021 hedeflerini payalaştı. Blake Moret’ın birçok konuya değindiği konuşmasının ardından farklı konuşmacılar da sahneye çıktı.

Sanal Turlar Düzenlendi

Etkinlik kapsamında Rockwell Automation Experience adı altında sanal turlar da düzenlendi. Sanal turlarda Dijital Mühendislik Holü, Dijital Therad Deneyimi , Ürün ve Teknoloji Fuar alanı gezildi. Sanal olarak gezme fırsatı verilen bu stantlarda katılımcılar yeni deneyimler yaşadı.

Yorum Yap

Yorum Yap