1. Ana Sayfa
  2. Teknoloji
  3. Huawei Mate 40 Pro Türkiye’de Ön Satışta!

Huawei Mate 40 Pro Türkiye’de Ön Satışta!

Çinli telekomünikasyon firması Huawei, yeni amiral gemisi akıllı telefonunu Türkiye’de ön satışa çıkardı! Mate 40 Pro ismi ile satışa çıkan telefonun fiyatı ise iPhone modelleri ile benzer fiyatı ile dudak uçuklatıyor. Göz ve el hareketleri ile kontrol edilebilmeden renk değiştirme efektlerine kadar sayısız yeni özelliği ile dikkat çeken Huawei Mate 40 Pro özelliklerini ve Türkiye satış fiyatını sizler için derledik.

Huawei Mate 40 Pro Türkiye'de Ön Satışta!

Huawei yeni akıllı telefon modelini Türkiye pazarında ön satışa sundu! Markanın yeni amiral gemisi Huawei Mate 40 Pro online mağaza üzerinden 21 Aralık tarihi teslimi seçeneği ile ön satışa çıkartıldı. Siyah renk yanında renk değiştirme efektine sahip mistik gümüş rengi de ön satıştan alınabilecek modeller arasında bulunuyor.

Mate 40 Pro Üst Düzey Güç Verimliliği İçin Dizayn Edildi

Huawei’nin merakla beklenen yeni modeli Mate 40 Pro, ultra vision cine kamera sistemi ve 6.76 inç büyüklüğü ile ön satışta yerini aldı. 88 derece Horizon Display Ekran tasarımına sahip yeni model, üst düzey güç verimliliği için 3 farklı seviyede işlemci tasarımına sahip. İşlemcisi 3.13 GhZ hıza kadar ulaşabilen Mate 40 Pro 5 nanometre entegre 5G çip seti barındıran Kirin 9000’e sahip. Cihazda fazladan 15.3 milyar transistör bulunuyor.

Şu Ana Kadar Huawei Cihazında Bulunan En Güçlü GPU

Mate 40 Pro pek çok özelliği ile markanın ilki olma özelliğini taşıyor. Çinli markanın yeni modelinde SoC’ye entegre 24 çekirdekli Mali-G78 GPU’ya ek olarak bir küçük çekirdekli NPU da mevcut. Halihazırda 24 çekirdekli Mali-G78 GPU şu ana kadar tüm Huawei cihazlarının en güçlüsü olma özelliğini barındırırken, ek çekirdek ile modelin gücü farklı bir boyuta taşınıyor.

Göz Teması ile Mate 40 Pro Kontrolünde Eller Serbest!

Modelde Smart Gesture Control özelliği ile eller tamamen serbest kontrol imkanı kullanıcıya tanınıyor. Cihazı uyandırmak için elinizi cihazın üzerine getirmeniz ve sağa, sola, yukarıya, aşağıya gibi herhangi bir yöne kaydırmanız yeterli oluyor.

Dinamik Eyes on Display özelliği ile telefonla göz teması kurarak istenmeyen aramaların sesini kısabilme özelliği bulunan mode, Air Tap adı verilen bir hareket ile çağrıları cevaplamayı da mümkün hale getiriyor.

Mate 40 Pro Türkiye Satış Fiyatı 13 Bin 999 TL

Dual Cine Kamerası 3:2 sinema tarzı çekim oranı sensöre sahip model üzerine, iki stereo hoparlör bulunuyor. 10x hibrit yakınlaştırmayı ve 50x dijital yakınlaştırmayı desteklen periskop optik telefoto kamera bulunan model üzerinde Ultra Vision Selfie Kamerası mevcut. 4K çekim desteği ile yakın ve kişiselden ultra genişleyen görüntüye kadar üç görüş alanının binde biri çekim yapma becerisi sunan Huawei Mate 40 Pro Türkiye satış fiyatı ise 13 bin 999 TL olarak tavsiye edildi.

Yorum Yap

Yorum Yap