1. Ana Sayfa
  2. Ekonomi
  3. Emekli Maaşı Promosyon Başvurusu Nasıl Yapılır

Emekli Maaşı Promosyon Başvurusu Nasıl Yapılır

Bankalar emeklilerin kendi bankalarından maaş alması için birçok farklı kampanya düzenliyor. Emekli maaşı promosyon başvurusu nasıl yapılır? Emekli maaşına promosyon tutarları en fazla ne kadar?

Emekli Maaşı Promosyon Başvurusu Nasıl Yapılır

Son dönemlerde bankalar emeklilerin maaşlarını kendi bankalarına taşımaları için çeşitli kampanyalar çıkarmıştır. Ülkemizde milyonlarca emekli vatandaş olduğu için emekli maaşları bir araya gelince milyarlar yapıyor. Bu yüzden bankalar emekli maaşlarının kendi bankalarında olmasını istiyor. Emeklileri kendi bankalarına çekmek için en büyük kampanyalardan biriside emekli maaşı promosyonudur. Vatandaşlarımızın emekli aylığı promosyon başvurusu yapması oldukça kolaydır, fakat bazı şartları vardır. 2020 Mart ayından itibaren bankalar emekli maaşını kendi bankalarına geçiren emeklilere promosyonları ödemeye başlamıştır.

Emekli Maaşı Promosyon Başvuru Koşulları

Bankalar emeklilere bu promosyonları sağlamak için emekli vatandaşlarımızdan bazı şeyler istemektedir. Emeklilerin bu promosyondan faydalanabilmesi için bu şartları yerine getirmiş olması gerekir. Bankalar emeklileri zorlamamak için çok zorlu şartlar sunmamıştır. Bazı bankalardan promosyon ödemesi almak için, otomatik fatura ödeme talimatı vermeniz yeterlidir. Bütün bankaların ortak koşulu ise emekli vatandaşlarımızın, 3 yıl süresince maaşlarını kendi bankalarından almalarıdır. Bu kolay şartları yerine getirdiğiniz taktirde belirli periyodlarla verilen emekli maaşı promosyonu başvurusu için şartları yerine getirmiş olursunuz.

Emekli Maaşı Promosyon Miktarı

Ülkemizde yaklaşık 12 milyon emekli insan bulunmaktadır. Bu vatandaşlarımızın hepsini ilgilendiren emekli maaşı promosyon kampanyalarıyla emeklilerin cepleri bir miktar rahatlamaktadır. Emekli aylığı promosyon parası bankadan bankaya değişiklik gösterip, en düşük miktar 500 TL’dir. Örnek vermek gerekirse aylık 1500 TL maaşı olan bir emekli, bankanın sunduğu şartları yerine getirdiği taktirde 500 TL promosyon parası almaya hak kazanır. Maaşı 1500 – 2500 TL olan emekli vatandaşlar ise 625 TL promosyon parası almaya hak kazanırlar. En yüksek miktar olan 2500 TL ve üzerinde aylık alan emekli vatandaşlara ise 750 TL promosyon parası verilecektir.

Hangi Banka Ne Kadar Promosyon Veriyor

Sosyal Güvenlik Kurumu promosyon ödemeleri için bankalarla anlaşmaları imzaladı. Mart 2020’den itibaren bankalar emeklilere promosyonları vermeye başlayacak. Hangi bankanın kaç para promosyon verdiği akıllara gelen ilk sorudur. Sosyal Güvenlik Kurumu ile ilk anlaşmalardan birini yapan Ziraat Bankası emeklilere en iyi promosyonları sunmaktadır. SGK’nın bankalarla yaptığı anlaşmalar aşağıdaki gibidir :

Ziraat Bankası: Vatandaşlarımız için en güvenilir bankalardan biri olan Ziraat Bankası emekli maaşı promosyon ödemeleri 1500 TL’den az maaş alan emekliler için 500 TL , 1500 – 2500 TL alan emekliler için 625, 2500 TL’den fazla maaş alan vatandaşlar için 750 TL olarak belirlenmiştir.

Yapı Kredi Bankası: Banka, Sosyal Güvenlik Kurumunun önerdiği promosyonlara ek olarak eğer faturalarınızı bankaya talimat vererek öderseniz fazladan 250 TL’ye kadar emekli maaşı promosyonu alabilirsiniz. Toplamda emekli vatandaşlarımız için 1000 TL’yi aşan miktarlarda promosyon veren banka, emeklilerimizin yanında olmaya devam ediyor.

Türkiye Ekonomi Bankası: Promosyon almak için maaşını Türkiye Ekonomi Bankası’na taşıyan vatandaşlara özel ek promosyon ödemeleri sunun banka diğer bankalarda daha fazla promosyon verebilmektedir. Maaşı 2500 TL ve üzeri olan emeklilere banka tarafında 1250 TL’ye varan emekli maaşı promosyon ödemesi verilmektedir.

Garanti Bankası: Garanti Bankası emekliler tarafında en çok tercih edilen bankalardan birisidir. Garanti Bankası’ndan emeklilerimizin alacağı promosyon miktarları bir hayli tatmin edicidir. Maaşı 1500 TL’nin altında olan vatandaşlar için 800 TL, maaşları 1500-2500 TL olan vatandaşlar için 1000 TL ve maaşı 2500 TL’nin üstünde olan emekliler için bankanın verdiği promosyon 1200 TL’dir

Emekli Maaşı Promosyon Artışı Yapılır mı?

Bazı bankalarımız, çeşitli kampanyalar yaparak emeklilere verdikleri emekli maaşı promosyonlarını arttırmaktadırlar. Genel olarak ek ürün veya fatura ödemek gibi koşulları bulunan bankalar bu tür kampanyalarla emekli maaşı promosyon miktarını arttırmaktadırlar.

Yorum Yap

Yorum Yap