1. Ana Sayfa
  2. Teknoloji
  3. WhatsApp’ın Yeni Özelliği Aktif Hale Geliyor

WhatsApp’ın Yeni Özelliği Aktif Hale Geliyor

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp’a yeni özellik geldiği duyuruldu. Program içi sorunları daha kolay çözen alışveriş uygulaması ile WhatsApp uygulaması üzerinden alışveriş yapmak mümkün olacak. Binlerce mağazan alışveriş yapma seçeneği sunan bu yeni özellik ile WhatsApp’ın online alışveriş sitelerine rakip olması bekleniyor.

WhatsApp'ın Yeni Özelliği Aktif Hale Geliyor

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni özellikleri ile gündeme gelmeye devam ediyor. Her geçen gün yeni özelliklerin eklendiği WhatsApp artık alışveriş yapma seçeneği sunacak. Popüler mesajlaşma uygulaması sayesinde tek tuş ile alışveriş yapmak mümkün hale gelirken, mağaza yetkilileri ile de doğrudan iletişime geçilebilecek.

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp artık sadece mesajlaşma uygulaması değil. Her geçen gün yeni özellik be güncellemeleri ile gündeme gelen WhatsApp şimdi de alışveriş özelliği ile dikkatleri üzerine çekti. Online alışveriş sitelerinden çok daha hızlı ve güvenli alışveriş sunma iddiasında olan programın yeni özelliği aktif hale geldi. Dünyanın her yerinde hizmete sunulacak olan alışveriş özelliği ile ilgili resmi açıklama da yapıldı. WhatsApp kullanıcıları ise yeni özelliğin nasıl kullanılacağı hakkında araştırmalar yapmaya devam ediyor. Mesajlaşma devi programın alışveriş özelliği ile e-ticaret sitelerine rakip olması bekleniyor.

WhatsApp’a Sepet Özelliği İle Alışveriş Mümkün Olacak

WhatsApp platformunun uygulamanın kullanımını daha kolay hale getirmek ve uygulama içi problemleri çözmek için devreye soktuğu yeni sepet özelliği ile WhatsApp üzerinden alışveriş yapmak mümkün hale gelecek. Android ve İOS cihazlarda kullanılabilecek olan yeni sepet özelliğinin ayrıntıları ise merak ediliyor.

WhatsApp’ın aktif hale getirilen yeni sepet özelliği ile ilgili açıklamada geldi. WhatsApp kendi bloğunda yaptığı açıklama ile uygulamanın mağaza ile ürünler hakkında konuşmayı mümkün kılacağını ve hızlı gönderim seçeneği sunacağı duyuruldu. Program üzerinde oluşturulan kataloglar sayesinde kullanıcıların ilgilendikleri ürün hakkındaki bilgilere daha hızlı ve kolay ulaşacağı açıklandı. Ürünleri daha çabuk görecek olan kullanıcılar mağaza ile doğrudan da iletişim kurabilecek.

Tek Tuş İle Sipariş Verilebilecek

WhatsApp programının yeni sepet özelliği sayesinde tek mesaj ile sipariş verilebilecek. Yeni gelen özelliğin açıklamasında kullanımının ne kadar kolay olacağı da belirtildi. WhatsApp açıklamasında birden fazla ürün siparişini tek seferde verme kolaylığı sağlayacak özelliğin özellikle birden fazla ürün ve hizmet satışı yapan yerel restoranlarda çok işlevsel kullanılabileceği aktarıldı. Katalogları inceleyen kullanıcıların istedikleri kadar farklı ürünü tek bir mesaj ile iletebileceklerinin açıklandığı paylaşımda sipariş takibinin çok kolay olacağına da dikkat çekildi. Uygulama işletmelerin siparişleri takip etmesi ve müşteri dönüşlerine hızlı ulaşmaları açısından da beğeni topladı. WhatsApp’ın bu yeni özelliği ile sepet eklenen tüm ürünler tek bir mesaj ile sipariş edilebilecek.

8 Aralıkta Kullanıma Sunuldu

WhatsApp uygulamasının avantajlarla dolu yeni uygulamasının 8 aralık tarihi itibari ile aktif hale getirildiği de açıklandı. Uygulamanın yeni özelliği tüm dünyada kullanılabilecek.

Yorum Yap

Yorum Yap